detall-linia-2EQUIP DE KIEL HEJME

detall-linia

  PROJECTE I FOTOGRAFIA

Montse Capel (Figueres, 1990)

Utilitza l’autoretrat en blanc i negre per despullar el seu cos, les seves idees, sentiments i valors, fent d’això una forma de vida. Autodidacta, va començar publicant amb setze anys la seva feina per les xarxes socials sota el nom de Moon, un personatge que anat creixent poc a poc a l’àmbit personal i artístic. La seva formació acadèmica mai es va allunyà de la imatge, comença al 2009 a Olot amb disseny de moda, però no es fins el 2016 quan formalitza els seus estudis de fotografia a Idep Barcelona.

Amb nombroses exposicions realitzades per la comarca i província de Girona, València, Múrcia, Madrid… amb la intenció de compartir la seva obra, es al 2014 quan comença un lluita per defensar un fet que fins a dia d’avui continua, arran de que pateix l’usurpament d’una imatge My name is Moon que s’acaba convertint en viral, estampada en samarretes i modificada ireproduïda per tot el planeta.

Aquests últims anys he estat treballant com a fotògrafa en un llibre per a Eurecat, centre Tecnològic de Catalunya juntament amb la Comissió Europea i la Unió for the Mediterranean, en un projecte que tracta sobre el mediambient i la importància de l’aigua, energia, alimentació i l’ecosistema a la Mediterrània. El llibre dona un èmfasi sobre la importància del paper de la dona a resoldre les crisis mediambientals del XXI.

  detall-linia-3

 

DISSENY   

19 estudi creatiu ( Gemma Cabañó i Albert Torres)

 

Un nou projecte que s’inicia enmig d’un món canviant, en el qual la creativitat és la nostra base per entendre, produir i esculpir les idees i, el més important, l’ànima de cada treball i de cada objectiu. Som 2 professionals, la Gemma Cabañó i l’Albert Torres que, des de fa anys, ens dediquem i abracem el món del disseny, però també el digital i l’artístic, i ara volem apostar per un destí introspectiu, diferent, canviant i nou.

Dinou estudi creatiu.

Comencem de nou, comencem 19!

Instagram: https://www.instagram.com/19estudicreatiu/

detall-linia-3

 

ACTRIUS

Marta Figueras Carreras

 

Marta Figueras Carreras (Figueres, 1979)

Apassionada del teatre i tot allò relacionat amb el món de la interpretació, m’hi vaig sentir atreta des de ben aviat i, després d’un primer contacte amb les arts escèniques a l’assignatura d’EATP de Teatre a l’institut, la meva formació teatral va començar el 1996 a l’Aula de Teatre de Figueres. Allà vaig fer tres cursos d’interpretació i alguns monogràfics com els de teatre al carrer, esgrima teatral o titelles. Des de llavors he anat traçant un camí de constant aprenentatge a través dels diferents grups de teatre amateur dels quals he format part. He estat membre del Grup de Teatre Can Sagrera, de Vilobí d’Onyar; del GTR, de Roses; i actualment formo part de la companyia La Funcional Teatre, de Figueres, amb qui estic preparant l’obra que s’estrenarà aquesta tardor.

Durant aquesta trajectòria he participat com a actriu en una trentena d’espectacles i he protagonitzat obres com El cercle de guix caucasià, de Bertolt Brecht, El cafè de la Marina, de Josep Maria de  Sagarra (amb què el 2013 vaig obtenir el premi a milllor actriu principal al Concurs de Teatre Amateur Rafael Anglada), Dues dones que ballen, de Josep Maria Benet i Jornet, o Les tres germanes, d’Anton Txékhov.

En aquesta màgica aventura del món de la interpretació no hi han faltat experiències a la petita i la gran pantalla, de les quals podria destacar el personatge d’Isabel al curtmetratge Demà tindrem sort, dirigit per Jack Gou i basat en el llibre de Núria Martí Constans; o el d’Èrica a la pel·lícula Vestigis (Iván Morillo), que va participar al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya- Sitges 2016.

En el camp de la fotografia he participat com a model al projecte de retrat psicològic Em-Poder-Art-Te, del psicòleg i fotògraf Lluís Carballo, i més recentment al treball fotogràfic sobre la Figueres dels anys 30, Kiel Hejme, de la fotògrafa Montse Capel.

Contacte: atram1979@hotmail.com

 

Estefania Trias Puig

 

Estefania Trias Puig (Girona, 1987)

Entusiasta del món de la interpretació i la música, entre d’altres expressions artístiques, m’inicio en el teatre els 12-13 anys quan entro a formar part d’un grup com a extraescolar a l’escola on, més endavant, passo a ser formadora de nens/es i joves durant uns anys. 

Les ganes per aprendre, explorar i pujar dalt dels escenaris em porta a apuntar-me a l’escola de teatre de Girona, el Galliner, durant 4 cursos a Joves. Torno al Galliner el curs 2017-2018 per a realitzar el curs de Dansa-Teatre amb el reconegut director i dramaturg, Ferran Joanmiquel, com a formador. Uns anys abans participo en diferents tallers i cursos formatius organitzats per la companyia Fa com 9 Teatre de Sant Narcís, entre els quals, un curs de veu i un de teatre musical.

Fa més de 20 anys que pujo als escenaris com actriu amateur participant en nombroses produccions de teatre i treballant textos d’autors molt diversos com La importància de ser Frank d’Oscar Wilde, El malalt imaginari de Molière, El bon doctor de Neil Simon, Assaig general de Josep Escobar i textos d’Anton Txékhov entre d’altres. També he participat en lectures teatralitzades, en els pastorets de Sant Narcís i com a representant dels pastorets de Sant Narcís en un acte commemoratiu dels Pastorets de Girona (grup Proscènium) en el teatre Municipal de la ciutat. Pel que fa a teatre musical he representat el personatge de Linda a l’obra Germans de Sang de Willy Russell. 

Han estat moltes les experiències viscudes fins ara i totes molt enriquidores gràcies a l’haver pogut formar part de la companyia Fa Com 9 Teatre de Sant Narcís des dels 16 als 30 anys, haver format part d’un projecte teatral de la Cia La Perduda de Salt que ens va portar a actuar a diferents teatres del Gironès, a Mallorca i al Festival Latinoamericano de Teatro CTL a Argentina l’estiu del 2017 i haver fundat, juntament amb 5 actors més, la Cia “Al fons a la dreta” amb la que hem estrenat dos projectes teatrals, un de creació pròpia.

Paral·lelament, he pogut viure alguna experiència en l’àmbit audiovisual destacant el paper protagonista en el curtmetratge Intersection d’en Sergi Ricart per un projecte de l’ERAM i participant en el videoclip Plouen cors del grup Parellop i Som lliures de la cantant Mireïa.

Pel que fa a la fotografia, he tingut el plaer de participar en el projecte fotogràfic sobre la Figueres dels anys 30, Kiel Hejme, de la fotògrafa Montse Capel.

Actualment, participant en el tercer projecte teatral de la Cia “Al fons a la dreta” que s’estrenarà el juliol ‘22 a Girona.

Contacte: estefaniatp.art@gmail.com

 

detall-linia-3

 

VESTUARI 

Raquel Lozano

Graduada en Estudis Superiors en Arts Aplicades dins l’ especialitat de Pintura, a l’ Escola Massana de Bcn i posteriorment  Graduada en Art i Disseny a la mateixa escola , continuo la formació a Idep Bcn en  Estilisme i Disseny de de Vestuari per TV, Cine i Teatre després de fer petites formacions de Figurinisme per Teatre a L’ Escola Massana.
Començo el primer contacte amb el vestuari per teatre amb la Companyia mallorquina  Res de Res i En Blanc, a l’ espectacle Mara i a part de voluntariat al Fòrum de les Cultures 2004 de Bcn, dins l´espectacle diari de Moure El Món.
 
Continuo la meva formació en Patronatge i Confecció a l’ Escola Granés de Figueres  i començo a donar classes de dibuix i teoria del color a l’ Escola de Moda Goymar de Girona, combinades amb la feina de disseny de vestuari de roba infantil per un Estudi Multimarca.
Més endavant, al 2014, entro a col.laborar amb l’ equip de figurinisme de la companyia de teatre Alt Empordanesa La Funcional Teatre amb qui actualment continuo col.laborant com a directora de vestuari .
 
Actualment col.laboro també com a Figurinista amb La Companyia Solucions Escèniques i Cia. Element , les dues Alt Empordaneses, i amb estilismes per la fotògrafa Montse Capel de Figueres.
 
Contacte: apuntdeneu@gmail.com
 
detall-linia-3
 
 
PERRUQUERIA
 

Abhi


Abhishek Kumar Jamwal, és un noi jove de 26 anys perruquer a Catalunya, nascut a l’Índia. Des de ben petit té un gran interès pel món del disseny, la moda i dins d’ella, la perruqueria.
Les circumstàncies de la vida no van facilitar continuar estudiant perruqueria, però l’entusiasme i les ganes de créixer han fet possible el meu somni.

Als 15 anys va començar a treballar a l’àmbit, on va aprendre moltíssim i durant aquests anys s’ha estat aprofundint en el món de la perruqueria, sense deixar la formació que el manté actualitzat de les últimes novetats, on l’ajuden a confeccionar un estil únic en aquesta professió.

Avui dia disposa de la meva pròpia perruqueria (chrisitian&Abhi) on cada dia cultiva, rectifica i aprèn sense deixar de professionalitzar-se constantment.

Intagram: https://instagram.com/christianabhii/

detall-linia-3

MAQUILLATGE

SOLANGE MEDOLLA

Estilista coach d’imatge, perruqueria i maquillatge amb més de 4o anys de professió tan autònoma com freelance en les millors firmes de Barcelona, professional apassionada de la imatge, l’estètica i l’art, partint d’una impecable tècnica de base.

L’any 1992 va ser perruquera i maquilladora d’en Rafael Pagés, América Juan, Urbea, Marcel Montlleó ,Llongueras, Cebado i José Luis. També en la branca del cinema, l’any 1972 amb Marcel Montlleó va fer treballs de maquillatge per a actors i actrius d’espots de TV , estant en el nucli fundador de Cebado. Amb José Luis va estar al càrrec del maquillatge i la perruqueria per a fotògrafs de renom com Manel Esclusa, Carbonell i Miguel Martínez, entre altres.

En 2019 exerceix de maquilladora professional, per a esdeveniments i tallers d’imatge personal. Actualment, treballa per l’Empordà i l’àrea de Barcelona.

Contacte: solangemedolla@gmail.com

 

detall-linia-3